Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Αγνοείται η τύχη της ανακοίνωσης του κ. Μαρινάκη

Στο +7 ο Ολυμπιακός και το πρωτάθλημα συνεχίζει να έχει έναν πρωταγωνιστή, κάτι που περίμενα και είχα σημειώσει από το Νοέμβριο. Δεν παίζει καμιά σούπερ μπάλα η ομάδα του Βαλβέρδε, ούτε σαρώνει τον αντίπαλο, αλλά έχει τα βασικά συστατικά, για να κατακτήσει με άνεση την κούπα.

Ο Ισπανός έχει σουλουπώσει στο απόλυτο το ρόστερ του, διαθέτοντας πλάνο στο παιχνίδι, με τους παίκτες να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τι πρέπει να κάνουν. Ακόμα κι όταν δε βγει κάτι σωστά, κανένας πανικός. Στην επόμενη φάση, πάμε πάλι το ίδιο. Αυτή είναι μία δουλεμένη ΟΜΑΔΑ. Χωρίς σέντρες όπου να’ναι, με στρωτό ποδόσφαιρο και σίγουρα προσδοκίες για ακόμα καλύτερα πράγματα, γιατί μην ξεχνάμε, πως το υλικό είναι καινούργιο, ο κόουτς δεν έκανε προετοιμασία, παρόλ’ αυτά είναι στο +7, έχοντας μάλιστα Ριέρα και Ρόμενταλ ακόμα εκτός ρυθμού.

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Να καεί το μπ@#$$%λο η Βουλή!


Κάποιο άνθρωποι απλά δεν βάζουν μυαλό. Δεν παίρνουν τα μηνύματα με τίποτα.
Λίγες μόνο μέρες έχει στη Δημαρχείο ο -συμπαθέστατος κατά τ άλλα- κ. Καμίνης και άρχισε τις δηλώσεις για το Βοτανικό!
“Δε θα γίνει η διπλή ανάπλαση”, είπε προ ημερών σε τηλεοπτική εκπομπη ο ψαράς δήμαρχος. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ; `Δεν ντρεπεσαι καθόλου; Έχουμε που έχουμε οι βάζελοι τον νταλκά μας με τα αγωνιστικά και διοικητικά μας χάλια,  έρχεσαι κι εσύ να ρίξεις αλάτι στην πληγή μας; Ντροπή σου!

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Happy New Year…?

Κατ’ αρχήν, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ με υγεία πάνω απ’ όλα και μετά ότι ποθεί ο καθένας ν’ αποκτήσει! Άργησα να δώσω σημεία ζωής, αλλά κάτι τα γεγονότα που με άφησαν κάγκελο, κάτι οι γαλοπούλες και τα μελομακάρονα, με πήγαν λίγο πίσω...

Μουδιασμένα Χριστούγεννα για εμάς τους βάζελους λοιπόν, καθώς ο Άι-Βασίλης, όχι μόνο μας ξέχασε, αλλά απ’ ότι φαίνεται θα μας πάρει κι αυτά που έχουμε! Αν κάνει κάποιος μια ανασκόπηση στο... διπρόσωπο 2010, θα δει από τη μία ένα «τριφύλλι» λαμπερό, γεμάτο χαρές και επιτυχίες, αλλά κι από την άλλη ένα «τριφύλλι» μαραμένο, φαγωμένο, γεμάτο μουρμούρα και γκρίνια...

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Κορσικανός για όλες τις δουλειές

Φρανσουά Μοντεστό. Παίκτης πολυεργαλείο, που έπειτα από τις Μπαστιά, Κάλιαρι και Μονακό, αποφάσισε να μετακομίσει στον Πειραιά και τον Ολυμπιακό. Ένας Κορσικανός άλλωστε, τί θα επέλεγε για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του; Ένα λιμάνι και μία ομάδα με μαχητικό πνεύμα.

Ο 32χρονος άσος, ναι μεν ξεκίνησε άσχημα στο πρωτάθλημα, καθώς κόντρα στον Ηρακλή πραγματοποίησε κακή εμφάνιση, αλλά σιγά-σιγά μπήκε στο πνεύμα του συλλόγου και φανερώνει όλα εκείνα τα στοιχεία, που τον καθιερώνουν στη συνείδηση, ως τον επόμενο Ζεβλάκοφ. Τον παίκτη δηλαδή, στον οποίο έχεις εμπιστοσύνη, ότι έχει τη δυνατότητα να καλύψει πολλές θέσεις στον αγωνιστικό χώρο.

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Το «γαμώτο» με Μήτρογλου και το «πακέτο» από Πανιώνιο

Σύμφωνα με τα τελευταία γεγονότα, ο Κώστας Μήτρογλου του Ολυμπιακού, πηγαίνει ως δανεικός στον Πανιώνιο, στα πλαίσια της μεταγραφής των Μανιάτη-Κουμορτζί, μετά και την απόφαση του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος ποτέ δε συμπάθησε τον Έλληνα επιθετικό και τις ικανότητές του.

Ο νεαρός άσος έχει κατηγορηθεί δεκάδες φορές για ανώριμες αντιδράσεις και συμπεριφορές που δεν αρμόζουν σε επαγγελματία ποδοσφαιριστή, πράγματα στα οποία θα έρθω να συμφωνήσω, μα λίγοι θα μπορέσουν να αμφισβητήσουν το ταλέντο του με την μπάλα στα πόδια. Το… τρελόπαιδο έχει τη στόφα του μεγάλου γκολτζή, αλλά μυαλά για άλλο επάγγελμα ίσως! Ωστόσο στον τωρινό Ολυμπιακό, όπου είναι αλλαγή του Μάρκο Πάντελιτς, ενός εξίσου… «τρελού», αλλά και δέκα χρόνια μεγαλύτερου σε ηλικία ποδοσφαιριστή, είναι κρίμα να μην παίρνει ευκαιρίες.