Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Πού πας ρε «Καραμήτρο» Μπουτλάλ;

Σερφάροντας στο διαδύκτιον, ανακάλυψα την αναβίωση του “Σκορπιού”. Όχι, δεν εννοώ κάποια ταινία, αλλά τη θρυλικότερη απόκρουση όλων των εποχών, στην ιστορία του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου!

Ο τερματοφύλακας της OCK Khouribga Χαμσά Μπουτλάλ, σε έναν αγώνα με την ΚACM Marrakech, θέλησε να κλέψει λίγη από τη  δόξα του Χιγκίτα και στο 82’ κι ενώ το σκόρ ήταν στο 1-1 (!), σε μιά μπαλιά “βούτυρο στο ψωμί” για κάθε πορτέρο, αντί να την μπλοκάρει την έδιωξε -και μάλιστα με το ένα πόδι- μιμούμενος το αξεπέραστο “χτύπημα του Σκορπιού”! Φυσικά το κράξιμο που άκουσε απο τους συμπαίχτες του, ήταν χωρίς προηγούμενο και δικαιολογημένα

 


Πού πας ρε «Καραμήτρο» Μπουτλάλ; Πας να τα βάλεις με τον ΘΕΟ; Αυτά μόνο ένας μπορούσε να τα κάνει. Ο άνθρωπος που από μικρός ήθελε να παίζει επίθεση, αλλά οι συμμαθητές του τον έβαζαν με τον ζόρι στο τέρμα και του έμεινε αποθυμένο, αυτός που μοίαζει περισσότερο με Κολομβιανό Νονό κοκαίνης, παρά με ποδοσφαιριστή, αυτός με τις θεαματικές επεμβάσεις, τις αχρείαστες ενέργειες και τις μεγαλύτερες γκάφες, ο  “ΕL LOCO” με τα 38 γκολ που σημείωσε στην καρίερα του, ΡΕΝΕ ΧΙΓΚΙΤΑ!!!

Το blog σας παρουσιάζει ένα βιντεο- αφιέρωμα (κλεμμένο απο το youtube είναι, σιγά μην κάτσω να κάνω και μοντάζ!) σαυτή τη μεγάλη καλτ φυσιογνωμία των γηπέδων! Απολαύστε τον!



ΥΓ: Για το βάζελο θα μιλήσουμε άλλη στιγμή... Το σοκ απο τον αποκλεισμό-έκπληξη της Τετάρτης είναι μεγάλο...




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου