Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010

Οι «θρυλικές» αναμνήσεις και η μεταγραφή του Τουρέ

Όμορφο βράδυ στο «Γ. Καραϊσκάκης», με τις αναμνήσεις να επιστρέφουν στο μυαλό κάθε φίλου του Ολυμπιακού, καθώς πολλά από τα μεγάλα «αστέρια» του παρελθόντος, φόρεσαν ξανά την «ερυθρόλευκη» φανέλα και συγκίνησαν με την παρουσία τους, θυμίζοντας ξανά, πως ο Ολυμπιακός έχει φέρει στην Ελλάδα αρκετούς μεγάλους σταρ του Παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Και είναι πραγματικά κρίμα, που δεν κατάφερε να είναι μαζί με τα φιλαράκια του ο τεράστιος Ζιοβάνι, αυτός ο αξεπέραστος μπαλαδόρος!

Πέρα από την προσπάθεια των Ζιντάν-Ρονάλντο και Ολυμπιακού, η οποία είχε την αμέριστη συμπαράσταση του κόσμου, που κατέκλυσε το γήπεδο, αξίζει να σταθούμε και σε μία δήλωση του Ερνέστο Βαλβέρδε, ο οποίος χαμογελαστός μετά το τέλος του φιλικού, τόνισε πως θα ήθελε φυσικά στην ομάδα του τον Γιαγιά Τουρέ της Μάντσεστερ Σίτι. Έναν παίκτη που έκανε γνωστό το όνομά του με τα «ερυθρόλευκα» και φαίνεται πως δεν ξεχνά την ομάδα του Πειραιά.

Όχι ότι υπάρχει ελπίδα να επιστρέψει (τουλάχιστον τώρα) ο δυναμικός και ποιοτικότατος μέσος, αλλά η δήλωση του Ισπανού τεχνικού, είναι χαρακτηριστική των προθέσεών του, λίγο πριν τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, ειδικά από τη στιγμή που τραυματίστηκε ο Ντουντού. Ο Ουρτάδο δεν εντυπωσιάζει, ο Ιμπαγάσα άγνωστο μέχρι πότε θα αντέχει να κάνει τα πάντα στη μεσαία γραμμή, άρα λογικό δεν είναι ο σενιόρ Ερνέστο να ποθεί ένα χαφ τύπου… Τουρέ; Το θέμα είναι πόσο εύκολα το βρίσκεις χειμωνιάτικα…


1 σχόλιο: