Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Να καεί το μπ@#$$%λο η Βουλή!


Κάποιο άνθρωποι απλά δεν βάζουν μυαλό. Δεν παίρνουν τα μηνύματα με τίποτα.
Λίγες μόνο μέρες έχει στη Δημαρχείο ο -συμπαθέστατος κατά τ άλλα- κ. Καμίνης και άρχισε τις δηλώσεις για το Βοτανικό!
“Δε θα γίνει η διπλή ανάπλαση”, είπε προ ημερών σε τηλεοπτική εκπομπη ο ψαράς δήμαρχος. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ; `Δεν ντρεπεσαι καθόλου; Έχουμε που έχουμε οι βάζελοι τον νταλκά μας με τα αγωνιστικά και διοικητικά μας χάλια,  έρχεσαι κι εσύ να ρίξεις αλάτι στην πληγή μας; Ντροπή σου!


Καλά, το έχουμε καταλάβει οτι δεν προκειται να δούμε ΠΟΤΕ γήπεδο, αλλά μη μας το λες! Δες το φίλο σου τον Κακλαμάνη που κατάφερε μετά απο 15 χρόνια να βγάλει ΠΑΣΟΚΟ δήμαρχο στην Αθήνα! Την στάση του και τις καθυστερήσεις στο θέμα του γηπέδου πλήρωσε! Οι Παναθηναικοί τιμωρούν κ. Καμίνη. Να το θυμάσαι αυτό!

Να τον βάλετε εκεί που ξέρετε κύριοι τον Βοτανικό σας! Εμείς ΧΑΡΗ θα σας κάναμε να μετακομίσουμε στον σκουπιδότοπο και να αναβαθμίσουμε την περιοχή. Αντε λαμόγια που μας κάνετε και κόνξες! Εμπορικά, Βωβούς, κορμοράνους, καρέτα-καρέτα και μονόκερους επιστράτευσαν κάποιοι, για να μας βάλουν τρικλοποδιές και να μείνουμε φιλοξενούμενοι μια ζωή στο ΟΑΚΑ.  Δηλαδή για το νέο εμπορικό στον Αγ. Δημήτριο δεν είχαν αντίρρηση οι κάτοικοι και οι καταστηματάρχες της περιοχής; ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΟΛΟΙ!


O κόσμος έχει δείξει την απέχθεια του για το σύστημα και τους πολιτικούς του. Πόσες φορές δεν έχει φωνάξει σε συγκεντρώσεις: “Να καεί, να καεί το μπ@#$$λο η Βουλή”;

Μιας και λοιπόν δεν το χρειαζόμαστε πλέον το -κακάσχημο-κτίριο (σάμπως πατάει και κανεις;), εμεις οι βάζελοι ήρθε η ώρα να κλιμακώσουμε τις αντιδράσεις μας και να αποκτήσουμε το νέο σπίτι μας, στην τοποθεσία που μας αρμόζει! Το κέντρο της Αθήνας! Να καεί λοιπόν κύριοι το μπ@#$$λο η Βουλή, και το γήπεδο του ΠΑΟ να το κάνουμε εκεί! Χωρίς να ξηλωθεί ούτε ένα δέντρο απο τον Εθνικό Κήπο, θα είναι δίπλα σε στάση μετρό και πολλών λεωφορείων & τρόλευ (αν αποφασίσουν να δουλεψουν κι αυτά καμιά φορα) , αλλά και στο Κολωνάκι, για όσους επιθυμούν μετά το Champions League να τσιμπήσουν κάτι στο Central ή να πιούν το ποτό τους στο Da capo!

Το “Πλεχτό, πρωτοπόρο σ αυτόν τον αγώνα, σας παρουσιάζει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα, φωτογραφίες (από το μέλλον) του νέου γηπέδου της Πανάθας στο Σύνταγμα!  Και βάλτε το Βοτανικό εκεί που ξερετε...








ΥΓ: Υπάρχει πάντα και το “ Οε οε οε, στη Λεωφόρο Γήπεδο Παναθηναικέ”, αλλά μη με βάζετε να γκρεμίζω πολυκατοικίες...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου