Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Αγνοείται η τύχη της ανακοίνωσης του κ. Μαρινάκη

Στο +7 ο Ολυμπιακός και το πρωτάθλημα συνεχίζει να έχει έναν πρωταγωνιστή, κάτι που περίμενα και είχα σημειώσει από το Νοέμβριο. Δεν παίζει καμιά σούπερ μπάλα η ομάδα του Βαλβέρδε, ούτε σαρώνει τον αντίπαλο, αλλά έχει τα βασικά συστατικά, για να κατακτήσει με άνεση την κούπα.

Ο Ισπανός έχει σουλουπώσει στο απόλυτο το ρόστερ του, διαθέτοντας πλάνο στο παιχνίδι, με τους παίκτες να γνωρίζουν ανά πάσα στιγμή τι πρέπει να κάνουν. Ακόμα κι όταν δε βγει κάτι σωστά, κανένας πανικός. Στην επόμενη φάση, πάμε πάλι το ίδιο. Αυτή είναι μία δουλεμένη ΟΜΑΔΑ. Χωρίς σέντρες όπου να’ναι, με στρωτό ποδόσφαιρο και σίγουρα προσδοκίες για ακόμα καλύτερα πράγματα, γιατί μην ξεχνάμε, πως το υλικό είναι καινούργιο, ο κόουτς δεν έκανε προετοιμασία, παρόλ’ αυτά είναι στο +7, έχοντας μάλιστα Ριέρα και Ρόμενταλ ακόμα εκτός ρυθμού.

Ωστόσο, σε κάποιο άλλο κείμενο θα αναλύσουμε τα αγωνιστικά πεπραγμένα. Το «φάουλ» της αγωνιστικής έγινε στην Τρίπολη, εκεί όπου ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, παρακολούθησε την ομάδα του να κερδίζει τον Αστέρα με ένα ανύπαρκτο πέναλτι, αλλά ακόμα περιμένουμε την ανακοίνωση καταδίκασης της διαιτησίας, όπως είχε «υποσχεθεί» μετά τα… εγκλήματα κατά της Ελλάδος, ο ισχυρός άνδρας.

Γιατί, δε γίνεται όταν παίρνεις ένα τέτοιο πέναλτι υπέρ σου, να γυρνάς την πλάτη και να σιωπάς. Παραέγινε το κακό με τις μικρές ομάδες και την αδικία εις βάρος τους. Και αυτό, το είδαμε λίγο μετά κόντρα στον Πανιώνιο, που δεν είναι μικρή ομάδα, αλλά δεδομένα συγκαταλέγεται στις μεσαίες και έχει κάθε λόγο να «φωνάζει» για τον Κάκο και την… ισοφάρισή του.


     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου