Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2010

Προετοιμασία «αιωνίων» στο μπάσκετ

Απολύτως πετυχημένη, μπορεί να χαρακτηριστεί η… εξόρμηση του μπασκετικού Παναθηναϊκού, στη γενέτειρα του προπονητή του, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, Σερβία, καθώς επιστρέφει στην Αθήνα με το απόλυτο νικών (4 αγώνες).

Τελευταίο θύμα των πρωταθλητών, η Ζελέζνικ Βελιγραδίου, κόντρα της οποίας επικράτησε με τελικό σκορ 91-74. Κορυφαίοι για τους «πράσινους», οι Νίκολας και Καλάθης, με 17 πόντους και ο Τσαρτσαρής με 16. Σε αυτό το παιχνίδι, τιμήθηκε ο Ομπράντοβιτς και αποθεώθηκαν από τους φιλάθλους, οι Σέρβοι παίκτες του «τριφυλλιού».

Στην αντίπερα όχθη, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε νικηφόρα, το δικό του τουρνουά στην Τουρκία, με αντίπαλο την Ολίν Εντιρνέ, με επιμέρους σκορ 75-57. Στην αποστολή συμπεριλήφθη ο Γιοτάμ Χαλπερίν, ο οποίος φαίνεται να είναι στα πλάνα του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Για τους κυπελλούχους, ο κορυφαίος του αγώνα ήταν ο Γλυνιαδάκης με 20 πόντους. Στα αξιοσημείωτα η πρώτη εμφάνιση του Σπανούλη με την «ερυθρόλευκη» φανέλα, ο οποίος σημείωσε 7 πόντους και μοίρασε 9 ασίστ.

Την ίδια ώρα, ο Σλούκας φαίνεται να ανηφορίζει προς… βορρά, με επικρατέστερη ομάδα να τον εντάξει στο δυναμικό της, με τη μορφή δανεισμού, να είναι ο Άρης, καθώς έχασε για 7 μήνες τον Βεργίνη με ρήξη χιαστών.

Γατόνι      

1 σχόλιο: