Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Επιστρέφει στη θέση του ο Κέβιν

Πιστεύω πως στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ, ο Μιραλάς θα αγωνιστεί ως μοναδικός προωθημένος επιθετικός και από πίσω του θα έχει τον Φουστέρ. Θα προβεί σε αυτήν την κίνηση ο Βαλβέρδε, γιατί θέλει να ενισχύσει την αμυντική διάθεση της ομάδας του και την πίεση στη μεσαία γραμμή, κάτι που δε θα συμβαίνει τόσο, αν αγωνιστούν μαζί Μιραλάς-Πάντελιτς, ένα δίδυμο το οποίο ναι μεν φαντάζει εντυπωσιακό, αλλά μπορεί στην πράξη να πληγώσει τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με την ΑΕΚ, ειδικά αν χρησιμοποιηθεί ένα κλασικό αμυντικό χαφ.

Οι ακραίοι των Πειραιωτών μπορούν να κάνουν τη ζημιά στους γηπεδούχους, άρα ο Ισπανός κόουτς δύσκολα θα ρισκάρει με ένα τόσο επιθετικογενές σχήμα, όταν μάλιστα ο Βέλγος έχει αποδειχθεί στο γήπεδο «λίρα εκατό», ικανός να πάρει πάνω του ολόκληρες επιθέσεις. Αν και εφόσον μπει ο Ιμπαγάσα από την αρχή, προτιμότερο θα ήταν να μη δούμε τον Ουρτάδο κεντρικό αμυντικό, αλλά τον Ποτουρίδη πλάι στον Αβραάμ. Ο πιτσιρικάς φανέρωσε με ΠΑΟΚ και Εργοτέλη ποιοτικότατα στοιχεία, την ξέρει τη θέση, κατεβάζει μπάλα, ενώ είναι και αρκετά ώριμος για την ηλικία του, έτοιμος νομίζω για τον αποψινό ματς. Σε αντίθεση με τον αργό Ουρτάδο, που δεν κάνει ο άνθρωπος για σέντερ μπακ!

Στους υπόλοιπους είναι γνωστές οι επιλογές και δύσκολα αλλάζει κάτι. Πάρντο κάτω από τα δοκάρια, Μοντέστο δεξιά, Χολέμπας αριστερά, Ρόμενταλ και Ριέρα στα άκρα, σε μία ενδεκάδα ικανή κατά την άποψή μου, να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης, αρκεί να μην μπει μέσα με την εικόνα ομάδας που ήδη έχει κατακτήσει το «τρίποντο». Το γεγονός ότι ανανέωσε ο Σκόκο και τώρα η ΑΕΚ μοιάζει πιο δυνατή, με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, είναι καλό για τον Ολυμπιακό και τον Βαλβέρδε, γιατί αφυπνίζει τους παίκτες του, οι οποίοι μόνο… χαλαροί δε θα μπουν στο ΟΑΚΑ. Μοιάζει πλέον με ντέρμπι ο αγώνας και αυτό είναι καλό για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι συνήθως την… πατάνε όποτε πηγαίνουν ως φαβορί σε τέτοιες βραδιές.




1 σχόλιο:

  1. πειτε του "κεβιν" να φορτώσει το φορτηγό με τα γιδια και να παρει φορα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή