Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Έχει την όρεξη ο Σάντος...

Στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA, ο ομοσπονδιακός μας προπονητής, Φερνάντο Σάντος, μίλησε με κολακευτικά λόγια για το υλικό που διαθέτει η Εθνική Ελλάδος, αλλά και για τα… πιτσιρίκια που έρχονται από πίσω και ζητούν την ευκαιρία τους, περιμένοντας καρτερικά την κλήση τους.

Σ’ αυτά τα νεαρά παιδιά θα σταθώ και θα σημειώσω πως οι τοποθετήσεις του πορτογάλου κόουτς, στους δημοσιογράφους που είχε απέναντί του, με ικανοποίησαν σε μεγάλο βαθμό, αλλά μένει να δούμε στην πράξη, όλα όσα «υπόσχεται» ο δουλευταράς τεχνικός. Η όρεξή του να εργαστεί σκληρά με τους «Φετφατζήδες» τούτης της χώρας είναι δεδομένη, ωστόσο στο βωμό των αποτελεσμάτων, πολλοί προπονητές το… γύρισαν το φύλλο.

Δεν είναι απαραίτητο να πάει από τη μία εποχή στην άλλη απότομα, είναι καλό όμως να εισχωρήσουν στα αποδυτήρια σιγά-σιγά νέα πρόσωπα, νέες φάτσες. Η... μισή αρχή έχει γίνει και είναι όμορφο που ο Νίνης, ο Τζαβέλλας, ο Μήτρογλου και ο Κονέ, μετέχουν στις αποστολές και κάποιες φορές μπαίνουν και στους αγώνες. Τώρα ήρθε και η κλήση του Φετφατζίδη, που έχει εντυπωσιάσει στον Ολυμπιακό, για να πειστούμε ως ένα σημείο, πως ο πρώην κόουτς του ΠΑΟΚ, έχει στο μυαλό του κάτι απόλυτα υγιές και αισιόδοξο…

ΥΓ: Τον Παπασταθόπουλο πλέον τον υπολογίζω ως βασικό, μετά και τη φυγή Κυργιάκου, άρα δεν μπαίνει στη λίστα με τα πιτσιρίκια, που «τρίβονται» στις προπονήσεις του Σάντος. 

Κάθετη πάσα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου