Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Εθνι-Κάρα!

Όμορφη βραδιά η χθεσινή (Παρασκευή) για ποδόσφαιρο και οι περίπου 18.000 οπαδοί της Εθνικής που βρέθηκαν στο Καραισκάκη, απόλαυσαν όχι μόνο τη νίκη, αλλά και την εμφάνιση της ομάδας μας.

Ενταξει, δεν παίζαμε με την… Ολλανδία, αλλά ακόμα και με τους κατώτερους Λετονούς δείξαμε στοιχεία απλά και αυτονότητα στο ποδόσφαιρο, που πιστεύω μέχρι πριν από μερικούς μήνες, δε θα τα βγάζαμε στο χορτάρι. Το 4-3-3 φαίνεται να ταιριάζει “γάντι” στην Εθνική και αυτό νομίζω φάνηκε χθες, αν θυμάται κάποιος και τα προηγούμενα παιχνίδια μας.

Κορυφαίοι του παιχνιδιού οι Τοροσίδης (που πέτυχε το γκολ) , Καραγκούνης, αλλά και πολύ θετικοί οι Κατσουράνης (πολύ όμορφο το 1-2 με τον Τόρο)-Νίνης.
Στα μετόπισθεν Παπασταθόπουλος και Παπαδόπουλος καθάριζαν με ευκολία τις επιθέσεις των Λετονών, ενώ και ο Σηφάκης έδειξε σταθερότητα και ψυχραιμία, περνώντας το μήνυμα πως δύσκολα θα χάσει τα γάντια του βασικού στην ομάδα του Σάντος.

Στα highlights της βραδιάς η βράβευση του Καραγκούνη για τη συμπλήρωση 100συμμετοχών με το εθνόσημο, αλλά και το βάπτισμα του πυρός για τον Φετφατζίδη, που πιστεύω θα βοηθήσει πολύ την Εθνική στο μέλλον.

Τα κακά νέα? Ο τραυματισμός του -πολύ σταθερού- Τζιόλη, που θα μείνει εκτός για 4μήνες και η κάρτα για θέατρο στον Τοροσίδη (σου πηρε τα πόδια ο αντίπαλος αμυντικός, αλλα κι εσυ παλλικάρι μου πως πέφτεις ετσι?) που συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει από το δύσκολο παιχνίδι της Τρίτης με το Ισραήλ.

Το blog μας βρέθηκε χθες το βράδυ στο Φαληρικό στάδιο και σας παρουσιάζει μερικά όμορφα στιγμιότυπα της βραδιάς, που δεν πέρασαν στην τηλεόραση...







YΓ 1: Ο Τοροσίδης μετά το παιχνίδι, πεταξε “καρφάκι” οτι ο Σάντος ειναι γκαντέμης ή μου φάνηκε?

ΥΓ 2: To “ EΛΛΑΣ ΟΛΕ ΟΛΕ, ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΠΟΤΕ” είναι το καλύτερο σύνθημα που εχω φωνάξει ποτέ σαν οπαδός στην ζωή μου, αλλά μήπως θα επρεπε οι άνθρωποι της ΕΠΟ να σταματήσουν να το βάζουν απο τα μεγάφωνα με αυτή την αθλια μουσική? Είναι λιγο κιτς…


1 σχόλιο:

  1. Ηταν πολύ κιτς, όχι μόνο λίγο... Αλλά τι περιμέναμε? Στο Καραϊσκάκη δεν παίζαμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή