Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Παραμύθι δίχως Πρίγκιπα…

Είχαν αρχίσει τα όργανα από νωρίς, όταν ο κος Μπάγεβιτς, δέχθηκε άνανδρη επίθεση, από οπαδούς της ίδιας του της ομάδας, στο φιλικό προετοιμασίας της ΑΕΚ με την Καλλιθέα.

Βλέποντας τα τότε γεγονότα, είχα πει σε φίλους, ότι ο προπονητής της ΑΕΚ δεν το βγάζει το πρωτάθλημα. Δυστυχώς επιβεβαιώθηκα και πώς να μην γίνει αυτό, όταν μετά από εκείνο το συμβάν συν τη γνωστή αντιπάθεια που τρέφουν οι οπαδοί της Original, o Ντούσκο ήταν υπό συνεχή αμφισβήτηση και το μόνο που χρειαζόταν, ήταν μία γκέλα που θα… ξεχείλιζε το ποτήρι.

Στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, τη... γλίτωσε, καθώς αδικήθηκε η ομάδα του, στο Βόλο όμως, με την τοπική ομάδα απέναντί του, δεν ίσχυε το ίδιο. Βέβαια, και πάλι είχαμε αποδοκιμασίες από μέρος της κερκίδας.

Η διοίκηση έπραξε όπως έπρεπε, στήριξε τον προπονητή της σε όλα τα επίπεδα. Ήρθε σε κόντρα με τους διαφωνούντες. Όμως εκεί που έφτασαν τα πράγματα, δεν υπήρχε γυρισμός. Τη λύση στο αδιέξοδο, την έδωσε ο ίδιος ο Ντούσαν. Ένας Ντούσαν, που και ο ίδιος, με τις υπεραισιόδοξες δηλώσεις του στο στάδιο της προετοιμασίας, είχε μερίδιο ευθύνης για την όλη κατάσταση, καθώς γέμισε με ελπίδες όλο τον λαό της ομάδας του, με επακόλουθο στα στραβοπατήματα, να έχουμε τις γνωστές αντιδράσεις.

Τρίτο τέλος λοιπόν, από την αγαπημένη του ομάδα και με το μέλλον της ΑΕΚ να διαγράφεται πλέον δυσοίωνο, καθώς δεν πιστεύω ότι τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, υπάρχουν ελεύθεροι ισάξιοι προπονητές.

Γατόνι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου