Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Και πολύ κλάμα ναούμ...

Έντονο Σαβ/κο για εμάς τους Παναθηναϊκούς αυτό που πέρασε! Αφού καθίσαμε γεμάτοι αγωνία να παρακολουθήσουμε τον "τελικό" με τον Εργοτέλη, μετά από 3 καφέδες και πολύ μάσημα νυχιών, με τη λήξη του 90λεπτου γύρισε η καρδιά στην θέση της. Επιτέλους η ομάδα είχε το ξέσπασα που όλοι ελπίζαμε και περιμέναμε! Για πρώτη φορά φέτος, οι πράσινοι έδειξαν στοιχεία ΟΜΑΔΑΣ με αρχή-μέση-τέλος, με καλό κατά διαστήματα ποδόσφαιρο, πάθος και αρκετές φάσεις μπροστά από την εστία των Κρητικών! Σίγουρα έχουμε δει και καλύτερα παιχνίδια, αλλά μετά από τον "μαύρο" Σεπτέμβριο, το χθεσινό ματς ήταν σίγουρα ένας καλός λόγος, για να ατενίσουμε το -δύσκολο είναι η αλήθεια- μέλλον με αισιοδοξία.

Κι ενώ μετά το τέλος του παιχνιδιού ξαναγύρισαν τα χαμόγελα, ξαφνικά έσκασε Η ΒΟΜΒΑ! Ο Νιόπλιας βουρκωμένος στην συνέντευξη Τύπου, ανακοίνωσε την απόφαση να αποχωρήσει από τον πάγκο του Παναθηναϊκού! Μια απόφαση που δεν την περίμενε κανένας, ειδικά μετά από τη νίκη των πράσινων! 
Πανικός επικράτησε στην διοίκηση του "τριφυλλιού", όπου ο πρόεδρος Νικόλας Πατέρας πήρε το θέμα πάνω του και με ένα και μόνο τηλεφώνημα, κατάφερε να αλλάξει τη γνώμη του "βράχου" Νιόπλια, πριν βάλει ΑΥΤΟΓΚΟΛ και ΦΩΤΙΑ, ξανά στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού!

Πέρα από την πλάκα, ο άνθρωπος άκουσε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ μέσα σ’ ένα μήνα! Ίσως να ήταν υπερβολικός (ποτέ δεν ήταν ο καλύτερος προπονητής, αλλά ούτε και ο περίγελος τώρα), αλλά αυτή η ατάκα ήταν ενδεικτική της ψυχολογίας του.  Προσπαθεί πολύ, δουλεύει και θέλησε να φύγει "κύριος" μετά από νίκη, θεωρώντας πως η αποχώρησή του θα έκανε καλό στην ομάδα. 

Η ανάκληση της απόφασης του για μένα δε δείχνει αδυναμία, όπως διάβασα στις σημερινές εφημερίδες, αλλά έναν άνθρωπο αληθινό που δεν κρύβεται, που αγαπάει πολύ αυτό που κάνει και την ομάδα που βρίσκεται. Μην ξεχνάμε πως είναι "φρέσκος" στην προπονητική ειδικά τέτοιου επιπέδου. Ίσως σε μερικά χρόνια να αντιδρά πιο ψύχραιμα σε τέτοιες καταστάσεις. Ταπεινή μου άποψη είναι πως μετά από αυτό, ο Παναθηναϊκός θα συσπειρωθεί και θα βγει πιο δυνατός για την συνέχεια. Ίδωμεν...

Ακόμα μια αποκλειστικότητα για το blog μας!! Σας παρουσιάζουμε ένα πραγματικό ντοκουμέντο! Το τηλεφώνημα που άλλαξε γνώμη στον Νίκο Νιόπλια, κάνοντας εμάς τους βάζελους να βουρκώσουμε...




ΥΓ: Όπως προανήγγειλε η "Κάθετη Πάσα", η συντακτική μας ομάδα βρέθηκε στην έκθεση sports & Fashion στο Ελληνικό και σας παρουσιάζει μερικές στιγμές από την επίσκεψη των Τζόρβα, Λέτο και Γκαρσία στο περίπτερο του Παναθηναϊκού την επομένη του παιχνιδιού με την Κοπεγχάγη. Ο Τζόρβας εμφανώς ξενερωμένος από την άσχημη εμφάνιση και την ήττα, έγραφε...την τιμωρία που του έβαλε ο Βασίλης ο Αλεξούδης, ενώ οι Λέτο και Γκαρσία εμφανώς πιο χαλαροί απολάμβαναν τα "αξιοθέατα"!









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου