Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Περιμένοντας την «ανάσταση» του Ρόμενταλ

Ο Δανός μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού, Ντένις Ρόμενταλ, παρουσίασε σε ακόμα ένα παιχνίδι των Πειραιωτών, το κακό του αγωνιστικό πρόσωπο και μας κάνει να αναρωτηθούμε, αν η συγκεκριμένη μεταγραφή μπορεί να εξελιχθεί σε… φιάσκο.

Απέναντι στην Ξάνθη ήταν απογοητευτικός, δεν μπορούσε καν να δώσει μία σωστή πάσα στο μισό μέτρο, κούρσες έκανε ελάχιστες, ενώ στο τέλος του ημιχρόνου πραγματοποίησε ένα λάθος, το οποίο παραλίγο να στοιχίσει στην ομάδα του την ισοφάριση! Στιγμές που σε κάνουν να απορείς και να θέτεις στον εαυτό σου ερωτήματα, σχετικά με το κατά πόσο ο 32χρονος άσος, μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ναι μεν προέρχεται από προετοιμασία και αγώνες Μουντιάλ, ωστόσο, όφειλε να έχει φανερώσει στον αγωνιστικό χώρο κάποια πράγματα παραπάνω, ο ταχύτατος ακραίος χαφ. Εκτός αν βλέπει την Ελλάδα ως έναν προορισμό τελευταίων ενσήμων, πράγμα σπάνιο για Σκανδιναβούς, που έχουν αποδείξει (σε γενικές γραμμές) ότι τιμούν και με το παραπάνω τα συμβόλαιά τους.

Μάλιστα, όσο ο νεαρός και εκπληκτικά γρήγορα εξελίξιμος, Φετφατζίδης, θα μπαίνει στη θέση του και θα οργιάζει, τόσο τα αγωνιστικά του λεπτά θα μειώνονται. Εκτός κι αν ο οργανισμός του συνέλθει μετά τα Χριστούγεννα (κάτι που υποστηρίζει και ο Νιόπλιας για τους δικούς του μουντιαλικούς) και δούμε τον πραγματικό Ρόμενταλ, έναν παίκτη εργαλείο, με μπόλικη δουλειά στα δεξιά και αδιάκοπο τρέξιμο.

Πάντως, όπως το να αντικαταστήσεις έναν Τζόρτζεβιτς ήταν τόσα χρόνια δύσκολο, έτσι και το να βρεις αντι-Γκαλέτι, σίγουρα δε θα είναι και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου